top of page

Even voor jou - meditaties

De tijd even 'stil' laten staan

Meer over de meditaties bij Even voor jou

In meditatie neem jij even tijd om stil te staan en tijd te nemen om je te herinneren wie jij bent. Je neemt in meditatie letterlijk en figuurlijk een moment van aandacht voor jezelf in de beweging van alle dag. Meditatie zweverig? Even voor jou vindt van niet. Heel concreet, toepasbaar en down to earth. Dat is meteen de kracht van Even voor jou: het is écht voor iedereen!

Aandacht voor jou, in het hier en nu. 

Voor je het weet ren je in jouw dag van het ene naar het andere en word je letterlijk en figuurlijk 'meegenomen' door het leven. Even een moment nemen om 'stil te staan' en te 'stoppen' is niet alleen welkom op het moment dát je stopt, maar het resoneert de hele dag nog door als een herinnering aan jezelf, aan jouw gronding, jouw adem en jouw rust.

Meditatie is onder andere een uitnodiging om de vrijheid van jouw 'zijn' welbewust te ervaren, waarbij jij jouw gedachten, levensverhalen, zorgen, concepten en (favoriete) 'problemen' voor een moment voorbij kan laten drijven als wolken die komen, en gaan. Meditatie is een uitnodiging om niet je gedachten te 'zijn' maar om ze te 'zien' - letterlijk en figuurlijk een stap naar achter te maken. Daar kun je jezelf ontmoeten, precies zoals je bent. 

Je hoeft nergens heen. Je hoeft nergens vandaan. Je hoeft even helemaal niets.

Even voor jou gebruikt verschillende vormen van meditatie zoals geleide visualisatie, meditatie in (zeer eenvoudige) beweging, aandachtstraining, verruiming van lichaamsbewustzijn en nog veel meer moois.

Iedereen is welkom, met of zonder ervaring op dit gebied.

Wees welkom!

bottom of page