top of page

Verlangen naar rust

in een wereld vol beweging

E s t h e r N e d e r p e l t

Een idee is geboren

Met Even voor jou komt een lang gekoesterde wens uit: om samen met anderen - met jou! - werkelijk tijd vrij te maken om even te stoppen, stil te staan en onze tijd te wijden aan het herinneren van wie we zijn en even alles te laten voor wat het is, puur en alleen in het moment van het hier en nu te zijn: niets hoeft anders en je hoeft nergens heen. Ahhh... zucht van verlichting...

Op een laagdrempelige manier (je hebt geen meditatie-ervaring nodig) plukken we het moment om op adem te komen, op te laden en contact te maken met onszelf. 

Achtergrond & inspiratie

Sinds 2008 ben ik vanuit Een cursus in wonderen zeer verwonderd geraakt over de mogelijkheden van het verkrijgen van een 'nieuwe blik' op het leven met alles wat zich daarin aandient. Bijvoorbeeld een liefdevolle blik in plaats van een angstige blik. En in elke nieuwe levenssituatie is dat toch telkens weer opnieuw de uitnodiging en uitdaging! Ik heb het altijd zo ervaren dat meditatie ruimte geeft voor een nieuwe kijk op jouw leven, dat het een verruiming geeft, simpelweg doordat je de tijd neemt om even stil te staan.

Door de opleiding Geestelijke Heelkunde (www.heremitage) heb ik het fenomeen 'energie' van vele kanten leren kennen. En wat heeft het me veel gebracht! Helderheid, inzicht en het besef dat we voortdurend 'in beweging' zijn en dat ons energiesysteem een magische én ook zeer concrete bron van vernieuwing en inspiratie is.

Door mijn - 20 jaar lange - ervaring als dans- en bewegingsdocent weet ik dat het lichaam bij uitstek een instrument is dat je in kunt zetten om tot jezelf te komen, wat zowel op fysiek als mentaal vlak doorwerkt.

Binnen Even voor jou maak ik hier dan ook dankbaar gebruik van en zetten we ons lichaam in als rustpunt. 

Tijdloze ruimte

Je bent van harte welkom om bij de meditaties aanwezig te zijn! Laat je meevoeren in een tijdloze ruimte waar je gewoon even kunt ZIJN. Je hoeft even helemaal niets, en zelfs dát niet :-).

Meer over 'Even voor jou'

Even voor jou biedt de tijd en ruimte aan ieder die ernaar verlangt om even ruimte voor zichzelf vrij te maken.

Even voor jou zet lichaam en bewustzijn in als kanaal om een moment van rust toe te laten, met een stevige gronding en een warme uitnodiging om innerlijk mee te bewegen vanuit de meditatie die wordt aangeboden.

Voel je vrij om een keer te proberen of het wat voor jou is!

Een proef-keer is gratis!

Meld je aan door het contactformulier in te vullen of te mailen naar welkom@evenvoorjou.nl.

Zie hier: PRAKTISCHE INFORMATIE

Zie hier: AGENDA

bottom of page