top of page

AGENDA

Overige activiteiten van 'Even voor jou'

Een ZENvolle zondag! Helemaal voor jou!

We starten met een frisse mindful herfst wandeling onder leiding van Jolanda van @happyo.

Daarna ontvangt Esther van @evenvoorjou ons voor een ontspannen meditatie gevolgd door

een bijzondere high tea ceremonie van de @tealounge.

We zorgen ervoor dat je weer helemaal fris en zen naar huis toe gaat 🙏🏻 incl. gevulde goodybag vol energie en inspiratie voor het komende herfstseizoen.

Deelname is € 30,00 per persoon en alleen op reservering mogelijk.

Kinderen mogen deelnemen voor €12,00

Inschrijven kan tot uiterlijk 19 september.

Er is plek voor maximaal 20 personen dus weer er snel bij!

Tot dan 🙏🏻

In deze bijzondere samenwerking van Happyo (Jolanda Meeks Klink), Even voor jou (Esther Nederpelt) en TeaLounge (Chantal Greeven) kun je een magische en rustgevende ochtend beleven bij De Boswerf.

Chantal Greeven vormgeving organiseert dit voorjaar; in samenwerking met de Boswerf een drietal bijzondere “zin in zondag” activiteiten waarvan deze er eentje is.

We starten met een Mindful Walk, een unieke combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingstechnieken in de buitenlucht. (www.happyo.nl)

In de meditatie van ‘Even voor jou’ laten we even alles voor wat het is, nemen we een moment om in verbinding met onszelf te komen, om de stilte te ontmoeten. (www.evenvoorjou.nl)

Tijdens de High-Tea ceremonie van Chantal van Greeven nemen we de tijd om bewust te genieten van heerlijke thee en smaakvolle hapjes, als weldaad voor bewust en gezond leven. (www.tea-lounge.nl)

Bestel je plekje voor deze bijzondere mini retreat via email;

1 januari 11.15u (inloop 11.00u)

an harte welkom in het nieuwe jaar bij de NIEUWJAARSMEDITATIE!

21 december 2019

Op 21 december is het Midwinter Lichtjesfestival in het Walkartpark in Zeist. Een warm, intiem festival met kraampjes, foodtrucks en een stiltewandeling met een lichtje waarbij Even voor jou de afsluitende ceremonie verzorgt, in samenwerking met de dansers van EDC Dans die de ceremonie met roerende bewegingen zullen omlijsten.

Meer over het festival:

Een magisch festival met parade van lichtjes door het park. We vieren Midwinter! Er is een hoop gebeurd dit jaar....in de natuur en in de wereld maar misschien ook wel met jezelf of je dierbaren...Aan ieder die de behoefte voelt hier even bij stil te staan. Voel je vrij om mee te lopen. We starten op het centrale plein in het WalkartPark en zullen daar ook weer eindigen en gezamenlijk een groot licht maken. Hier is van 14.00- 21.00 uur een gezellige midwinter natuurmarkt met live muziek, verrassende kraampjes met mooie, bijzondere, gezonde en verse heerlijkheden, informatie en producten voor en tijdens de feestdagen. Ook staan er een aantal foodtrucks voor een lekker warm drankje en hapje. De lichtjesparade start om 17.00 uur. Laat je verrassen, inspireren en bewust genieten!

Zie hier het Facebook event van het Midwinter Lichtjesfestival ->

bottom of page